At du våger – å begynne å trene!

Å møte andre mosjonister gjør noe med meg. Formodentlig til noe bedre.

Denne vinteren har vært helt unik. At boka kom ut, var en opplevelse i seg selv. Dernest kom all oppmerksomheten. Først gjennom media, som VG, Aftenposten, NRK, Dagens Næringsliv, TV2 og Kondis. Bare for å nevne noen medier. Men langt viktigere er møtene med mosjonistene. Tro meg, det gjør noe med meg.

Jeg har holdt en rekke foredrag i vinter, og til felles er alle fortellingene som kommer i kjølvannet av foredraget, fortalt på tomannshånd. Andre tar kontakt via Facebook eller Twitter, eller på telefon beaniezoo . Fortellingene er forholdsvis like; jeg har et liv jeg ønsker å gjøre noe med. Og jeg vil gjøre det nå. Noen sliter med helsa, andre med motivasjonen. Men nå skal det skje noe – omsider.

Jeg håper at dere lykkes, alle som en. Enkelte kritikere ynder å male Fanden på veggen. De forsikrer oss om at vi kommer til å falle død om mens vi trener, eller de er skråsikre på at vi i bunn og grunn er dønn ulykkelige og ganske sikkert løper fra noe. Men jeg er uten tvil. Vi løper ikke fra noe, vi løper til noe. Og ja, det er et langt større samfunnsproblem at de fleste blant av oss er passive enn at  Cheap Michael Kors Bags noen ganske av oss er (hyper)aktive.

Veien fra sofagris til aktivist er imidlertid hard og lang. Langt mer krevende enn å fullføre en Ironman. Og det at du kommer i mål, står det respekt av. Men langt mer imponerende er det faktum at du i det hele tatt våget å begynne.

Takk til fotograf Grethe Nygaard for bruk av bilde.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *