Idrettsglede og folkefest

Verden er full av grå hverdager. Da gjelder det å finne noen lysglimt. Av og til kommer de til deg av seg selv, andre ganger må du løfte de fram på egen hånd.

«Hardt og langt: Fra sofagris til Ironman» er ei bok. Det finnes nok av bøker i verden. Vi trenger strengt tatt ikke flere. Men det er nå morsomt med bøker, da. Det er akkurat som med trening; vi får på en måte aldri nok.

Samtidig, vi får ikke mer moro enn vi lager selv. Og når vi først skal «slippe» bok, kan vi gjerne gjøre det ordentlig. Med idrettsglede og folkefest.

Lørdag klinket vi til med stinn brakke hos Norli i Arendal. Ordfører i Arendal, Einar Halvorsen, stilte med kjede. Trener for ØIF Arendal, Leif Gautestad, holdt et inspirerende innledningsforedrag. Pastor Kai Johansen – nå som mosjonsdisippel – var konferansier. Og bandet Melkesyra dro til med verdenspremiere på låta Hardt og langt. Og, dessuten; det er jo vakkert når 130 mennesker sammen synger «Mot i brystet».

Var det moro? Å ja da. Slitsomt? Nja. Verdt det? Utvilsomt. For å sitere Ari Behn: Livet er en fest, og jeg er et smykke. Eller som vi selv sier: Race hard. Enjoy the ride!

Takk til Sondre Steen Holvik  Cheap Michael Kors Bags for bilder. (Sondre har for øvrig også tatt mange av beaniezoo  bildene i boka.)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *