Jeg trener for din skyld, kjære

Meg som idrettsutøver ville det vært vanskelig å forestille seg for noen år siden. Nå skjer det utenkelige. Jeg takker nei til det siste  Links Of London Jewellery glasset med vin hvis jeg skal trene neste morgen. Og det skal jeg. Alltid. Jeg trener. Hver dag. Jeg har fire unger som vokser opp i et hjem hvor kramper og laktat er like selvfølgelig som strøm i stikkontakten.

Men jeg trener altså ikke for å bli verdensmester. Det har jeg overhodet ingen ambisjoner om. Jeg er fornøyd hvis jeg får et merke eller en t-skjorte spekket med logoer. Eller som jeg liker å si til kona: Jeg trener for at du skal ha noe vakkert å hvile øynene dine på. Jeg ofrer feit mat, godteri, øl og nachspiel for å se bra ut naken.  http://www.xf-s.com/ Jeg gjør det for din skyld, kjære.

Det hender at hun tror meg.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *