Mosjonsmisjonæren

Det går en vekkelsesbølge over det ganske land.

Det har vært en hektisk uke, etter at Hardt og langt: Fra sofagris til Ironman omsider kom fra trykkeriet. Interessen for boka har vært stor, også i media. Tirsdag var det både God morgen Norge, DN og Nitimen. Fædrelandsvennen har laget sak, i samarbeid med Bergens Tidende og Aftenposten. Boka har vært omtalt i lokalaviser, regionsaviser, riksaviser, blogger og i forum. I dag var det både nrk.no og VG.

En venn mente jeg kunne logge mediekjøret i treningsdagboka. Nuvel. Ham om det. Hektisk er det i hvert fall, og vel og bra er det. Jeg er glad for at boka får oppmerksomhet. Den fortjener det. Eller rettere sagt; temaet fortjener det.

Triatlon bedrives av få. Trening av mange. Men det store flertallet blant oss er fortsatt fysisk passive. I følge Helsedirektoratet så mange som 80 prosent. Det rimer dårlig med vårt bilde av oss selv, som friskuser på tur hver søndag.

Jeg var ikke bedre selv. Jeg bidro godt til fedmebølgen. Så tok jeg et lite steg for menneskeheten, men et stort steg for meg. Jeg tok steget ut av sofaen, over dørstokken og ut.

Min svært gode venn Ørjan mener at det som sies glemmes, men det som skrives gjemmes. Det har han rett i. Derfor svarer jeg gjerne dette når journalistene spør om hvorfor jeg har skrevet denne boka.

Jeg er glade for alle som kommer seg opp fra sofaen.  http://www.xf-s.com/ Det er imidlertid ingen grunn til at de skal gå i de samme fellene som meg selv. For helt feilfritt gikk  ferden ikke. Formodentlig kan boka bidra til noen færre feilskjær for andre.

Derfor predikerer jeg om livet mitt de siste åra. Jeg er ikke den nye vinen. Det er en helt annen tekst jeg leser. Jeg maler Fanden på veggen, lyser fedmen i bann og messer i vei om viktigheten av fysisk aktivitet, mestring, variasjon og motivasjon.

Jeg er en mosjonsmisjonær, som taler om apostlenes velsignede hester. Jeg preker som en sann nyfrelst, døpt i sportsdrikke og klorvann. Vi vet alle at det er de nyfrelste som er ivrigst. Bær over med meg dere som står  Pandora Bracelets Sale meg nærmest. Dere skal vite at det er godt ment.

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *