Om boka

Dette er den perfekte treningsboken rettet mot menn 35 + skrevet av en forfatter med personlig erfaring som triatlonutøver de siste årene. Forfatteren begynte å trene fordi han innså at han hadde begynt å forfalle og ønsket å stoppe det.

I boken viser han hvordan han trener, tenker, motiverer seg selv, hvordan han setter seg mål og oppnår resultater. Det handler om motivasjon og mesting, trening og helse. Boken inneholder, i tillegg til forfatterens personlige treningshistorie, konkrete treningsprogrammer for løping, sykling, svømming og styrke, om smerteterskler, hvordan unngå skader, lær av proffene, formtopping, mental trening, om å konkurrere, informasjon om konkurranser, utstyr, løyper, m.m.

Forfatteren er herlig og troverdig entusiastisk, engasjert og utrolig motiverende og framstår som tilnærmet normal i all sin treningsgalskap. Boken er så godt skrevet, med snert og humor, og er så inspirerende at det skal godt gjøres ikke å ha lyst til å trene etter å ha lest boken!

Sportslig hilsen

Bente Dahl Svendsen                                                                                               Redaktør, Cappelen Damm